Over mij.

Welkom op mijn pagina! Ik ben Mathijs Paardekooper, een zelfstandig ondernemer die op projectbasis werkt. Mijn expertise ligt voornamelijk op het gebied van online marketing, waarbij ik mijn creativiteit en analytische vermogen kan inzetten. Benieuwd naar mijn verhaal en wat ik voor jou kan betekenen?

Mathijs Paardekooper

Veelgestelde vragen

Als ZZP’er werk ik veel samen met diverse bedrijven in verschillende branches, waardoor ik midden in de markt sta. Als pas afgestudeerde (2024) heb ik een frisse kijk en kan ik out-of-the-box oplossingen bieden.

Ik werk op basis van uurtarief van €65,- excl. btw in 2024. Op deze manier kan ik transparant zijn over de kosten van mijn diensten. 

We beginnen met een kennismakingsgesprek, waar we elkaar beter kunnen leren kennen. Tijdens dit gesprek kunnen we alvast de details van het project bespreken. Vervolgens maken we duidelijke afspraken over de projectbeschrijving, de offerte en contracten. Op deze manier werken we echt samen aan het project en lever ik resultaten op volgens de gemaakte afspraken.

Tijdens de kennismaking en projectbespreking maken we afspraken over hoe ik de resultaten oplever tijdens het project. Zo werken we echt samen om het project tot een succes te maken.

Mijn missie

Gedreven & transparant

Als freelance marketeer is mijn missie om u te helpen uw online aanwezigheid te vergroten en de digitale doelstellingen te bereiken. Ik doe dit door een datagedreven aanpak te hanteren en transparant te zijn in mijn werk. Ik geloof dat transparantie leidt tot vertrouwen en dat een datagedreven methode de meest effectieve manier is om resultaten te behalen. Ik werk nauw samen met mijn opdrachtgevers om de behoeften te begrijpen en een op maat gemaakte strategie te ontwikkelen die uw zakelijke doelstellingen ondersteunt.

Laten we aan de slag gaan

Begin uw project door samen met mij een kop koffie te drinken. We zullen dan samen de mogelijkheden verkennen.